Oldalak

2017. október 21., szombat

Új plakátok és ajánlók érkeztek a Full Metal Panic! folytatásához

2018 fontos évnek ígérkezik az animék szempontjából. Ekkor mutatják be a The Ryuo’s Work is Never Done! című animét, folytatódik a Nanatsu no Taizai, a Tokyo Ghoul, sőt valószínűleg a One Punch Man, a Sword Art Online és a Boku no Hero Academia is ebben az évben folytatódik, bár ezeknél még nem közöltek pontos kezdési időpontot. Ezúttal viszont egy olyan anime kapcsán érkeztek új plakátok és ajánlók, amit Magyarországon is jól ismerhetünk, hiszen a sorozat első két évadát magyar szinkronnal is láthattuk (azóta viszont romba dőlt az egész hazai animézés, de ez más kérdés).


Ez nem más, mint a Full Metal Panic! Az anime negyedik évadát (Full Metal Panic! Invisible Victory) 2018 tavaszán mutatják be, de nemcsak sorozatévad, hanem filmtrilógia és egy játék is lesz belőle. Először lássuk a két friss plakátot!



Ezután következzen két új ajánló, amit a sorozathoz készítettek!



A sorozat mellett egy filmtrilógia is készült. Erről sokáig csak ez a kép állt rendelkezésre:


Most viszont már részleteket is tudni. Az első film címe Boy Meets Girl lesz és 2017. november 25-től lesz látható. A második film (One Night Stand) 2018. január 13-án, a harmadik (Into the Blue) január 20-án érkezik. Ehhez is kiadtak egy ajánlót:


Végül, de nem utolsósorban 2018-ban egy játék is elérhetővé válik a Bandai Namco Entertainment jóvoltából a PlayStation 4-re. A neve Full Metal Panic! Tatakau Who Dares Wins (Full Metal Panic! Fight Who Dares Wins).


Ehhez is készült egy angol nyelvű, másfél perces ajánló:


Jövőre tehát nem fognak unatkozni a rajongók. Az A+ csatorna (és az RTL Klub) egyik emblematikus animéje 12-13 év után visszatér (2005. október 19-én vetítették a harmadik évad zárórészét Japánban, amihez 2006. május 26-án kiadtak egy OVA-t). Jó lenne, ha végre Magyarországra is visszatérne az animekorszak ennyi év elteltével, de jelenleg a török uralom alatt szenvedünk (Szulejmán, A szultána, Megtört szívek, Bosszú vagy szerelem, Elif - A szeretet útján, Piszkos pénz, tiszta szerelem, Kuzey Güney - Tűz és víz, Szerelemben, háborúban stb.). Így az a paradox helyzet állt elő, hogy ami nekünk a múltunk része, a japánoknak a jelenjük/jövőjük lesz. Eközben a mi jelenünk kritikán aluli, legalábbis akkor, ha bekapcsoljuk a tévét.

Forrás: ANMTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése